Elektroliza A-B najbolji sastav tradicionalnoga Aluminijeva malonogometnog turnira

Aluminij Mostar

U uzbudljivoj završnici i s konačnim ishodom od 7:1, momčad Elektroliza A-B u subotu je osvojila naslov prvaka tradicionalnoga Aluminijeva malonogometnog turnira Vlado Ivanković.

Ukupno osam sastava (Anode, Elektroliza A-B, Elektroliza D, GOS – Obradba plinova, Ljevaonica, Održavanje, Osiguranje i Skladište – Komercijala) odmjeravalo je snage od 4. do 16. rujna, da bi poluzavršni i završni susreti, pod budnim očima sudaca Olivera Kožula i Zdenka Golemca, na športskim terenima Aluminijeva Relax Outdoor Centra na Buni, otkrili imena najboljih. Drugo mjesto pripalo je sastavu Osiguranje, a treće Anodama koje su svladale momčad Skladište – Komercijala, ishodom 4:2.

Turnir je organizirao Nezavisni sindikat zaposlenika Aluminija, uz potporu Uprave Društva, a osim najboljim sastavima, na prigodnoj svečanosti u Vrtu Aluminija, nagrade su uručene i najboljemu igraču (Igor Pehar), najboljemu strijelcu (Sanjin Zelenika) i najboljemu vrataru turnira (Dario Juka), dok je je posebno priznanje za fairplay igru otišlo momčadi Skladište – Komercijala.

Turnir je imao i humanitarni karakter, jer su sudionici prikupljali sredstva za pomoć liječenju Tanje Muksumić iz Mostara.

Aluminij Mostar
Korporativne komunikacije