Relax Outdoor Center

Aluminij Mostar

Na tek 12 km udaljenosti od Mostara, u očaravajućoj ljepoti obale rijeke Bune, na čak 2000 četvornih metara, smjestilo se odmaralište Relax Outdoor Center.

U hladovini drvoreda i ljepoti osunčanih travnjaka, sa šarolikim cvijećem, dočarat ćemo Vam jedinstveni hercegovački san pokraj rijeke! Apartmani u kućicama za odmor, sa svojih terasa pružaju nezamjenjiv pogled, a sjedinjeni s prostranim parkom za smještaj kamp prikolica nude vrhunski odmor, opuštanje i gotovo meditativno stapanje s prirodnim ljepotama rijeke Bune.

Gostima su, osim smještaja i ugodnoga okružja za šetnje voćnjacima, borovim drvoredima i cvijetnjacima, na raspolaganju plivanje, ribolov, tenis, košarka, mali nogomet i boćanje. Relax Outdoor Center prvi u ovomu podneblju nudi i rafting, kanuing, kanjoning, trekking, mountain biking i cycling na popularnoj stazi staroga vlaka Ćire koja se prostire od Mostara do Župe dubrovačke, a sve s certificiranim vodičima i članovima gorskih službi spašavanja.

Relax Outdoor Center nudi organizaciju raznih izleta do obližnjih odredišta i vinskih podruma. Gostima su na raspolaganju i organizacije prijevoza do obližnjih zračnih luka, ali i organizacije samostalnih posjeta Mostaru i drugim odredištima. Ugodan tradicionalni restoran svakako upotpunjuje ponudu.

Relax Outdoor Center prostire se na samoj bunskoj obali, raspolaže s 48 priključaka u autokampu, te s osam vrhunski uređenih kućica za odmor, unutar kojih je smješteno 45 ležajeva u 16 apartmana. Svi su apartmani klimatizirani i opremljeni standardiziranim pokućstvom, kuhinjom, kupaonicom, kao i kabelskom televizijom i pristupom za Wi-Fi. Cijena smještaja uključuje boravišnu i druge nužne pristojbe.

Relax Outdoor Center nalazi se u neposrednoj blizini čuvenoga izletišta Buna i magistralne prometnice M-17 koja povezuje Sarajevo, Mostar, Metković i Jadransku obalu. Smješten u bajkovitomu srcu Hercegovine, Relax Outdoor Center nudi mogućnosti posjeta brojnomu prirodnom, povijesnom i kulturološkom blagu Hercegovine, ali i širega podneblja.

Udaljenost Relaxa od gradova: Mostar 12 km, Trebinje 104 km, Sarajevo 138 km, Neum 64 km, Dubrovnik 126 km, Split 166 km, Makarska 104 km.

Udaljenost Relaxa od povijesnih, vjerskih i prirodnih znamenitosti: Tekija Blagaj 5 km, Stari Most 12 km, Nekropola Radimlja 21 km, Međugorje 24 km, Daorson 28 km, Park Prirode Hutovo Blato 35 km, Vodopad Kravice 40 km, Pećina Vjetrenica 70 km.

U Relax Outdoor Center možete naručiti prijevoz od i do zračnih luka u Mostaru, Sarajevu, Splitu, Dubrovniku i u Zadru, a boravak u Relax Outdoor Center omogućava i  brojne svakodnevne aktivnosti, zahvaljujući blizini atraktivnih prirodnih ljepota. Ljubazno osoblje Relax Outdoor Centra organizirat će za Vas obilazak ili najam raskošnih Aluminijevih vrtova, kao i Aluminijeve vinarije, a promidžbeni video Vrta zbog kojega ćete poželjeti svoje posebne trenutke proslaviti upravo u njemu, pogledajte na ovoj poveznici.

Više na: www.relaxoutdoorcenter.com.

Turističko naselje Relax Outdoor Center radi tijekom cijele godine, svakim danom, od 0 do 24 sata. Kontaktirajte nas telefonski (+387 36 480 199) ili e-poštom (relax [at] relaxoutdoorcenter.com / sales [at] relaxoutdoorcenter.com).

Brošuru možete pregledati ovdje, a više je fotografija dostupno na sljedećoj poveznici.

aluminij.ba
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
Aluminij Mostar
PrilogVeličina
PDF icon Brošura Relaxa4.78 MB